ua ru

Риба

в наявності Філе кіжуча, солоне, 1000г
Ціна1325 грн
  
в наявності Філе кети на шкурі, 1000г
Ціна800 грн
  
в наявностіНовинка Філе нерки с/с, 1000г
Ціна1325 грн
  
в наявності Кіжуч с/м, без голови (2,5-3,5 кг), 1000г
Ціна580 грн
  
в наявності Кета дика, тушка с/м, 1000г
Ціна450 грн
  
в наявності Стейк тунця, с/м, 500г
Ціна540 грн
  
в наявностіНовинка Лоінси сьомги солені, 150г
Ціна до 1 кг145 грн
Ціна від 1 кг140 грн
в наявності Лоінси сьомги солені, 500г
Ціна до 1 кг450 грн
Ціна від 1 кг440 грн
в наявностіНовинка Філе лосося подрібнене в олії, 300г
Ціна135 грн
  
в наявностіНовинка Вугор смажений заморожений, 1000г
Ціна до 1 кг850 грн
Ціна від 1 кг830 грн
в наявності Тунець шматочками у соняшниковій олії, 185г
Ціна до 1 кг84 грн
Ціна від 1 кг80 грн
в наявності Тунець шматочками у власному соку, 185г
Ціна до 1 кг84 грн
Ціна від 1 кг80 грн

Риба

Риба містить масу корисних мікроелементів, амінокислот та вітамінів. Особливо багато їх у представників лососевих, які вирощені у дикій природі. Дика риба мігрує від народження і до нересту в різні води - з'являється на світ у прісній, велику частину життя проводить у морській воді, і на нерест повертається прісну воду. Вживання саме дикого продукту буде корисним для кожної людини і допоможе не тільки вгамувати почуття голоду, а й зміцнити здоров'я. Для зберігання та приготування найбільш зручна заморожена риба. Такий спосіб обробки не допускає псування продукту, і гарантує збереження всіх його смакових якостей. Процес охолодження виконується відразу після завершення вилову, що дозволяє випускати повністю натуральний продукт, без консервантів та хімічних добавок.

Свіжоморожена риба


Для збереження всіх якостей продукту використовується технологія швидкого заморожування. І тут риба охолоджується до -6… -8 безпосередньо після відлову. У такому вигляді продукція надходить на ринок, а для її приготування та вживання достатньо лише виконати розморожування. Транспортування та зберігання риби проводиться у морозильних камерах, що виключає будь-які зміни заданого температурного режиму. Для деяких видів риби виконується глазурування льодом, що виключає її висихання та покращує зовнішній вигляд.
Харчова цінність замороженої риби не поступається свіжим продуктам. Така продукція має збільшений термін зберігання, і навіть тривале транспортування не призведе до зниження якості чи харчової цінності. Сьогодні можна придбати заморожену сьомгу, форель, кижуч, нерку та інші види риб. Якість такої продукції не поступається свіжовиловленою, а ціна набагато вигідніша. Каталог свіжозамороженої риби налічує не один десяток позицій і можна вибрати як рідкісні види, так і поширені.

Переваги замороженої риби


Негативні температури добре підходять для збереження всіх властивостей продукції. Така технологія здатна зберегти як кальцій, фосфор, йод та інші мікроелементи, а й увесь вітамінний склад. При правильному заморожуванні риба не втрачає естетичності зовнішнього вигляду, а використання консервантів немає необхідності. Серед основних переваг замороженої риби слід зазначити такі моменти:

  • збільшення термінів зберігання продукції;
  • збереження амінокислот та мікроелементів;
  • дозволяє зберегти харчову цінність продукту;
  • не впливає на зовнішній вигляд та смакові якості.


Свіжозаморожена риба підходить для приготування будь-яких страв. Придбати таку продукцію набагато вигідніше безпосередньо від виробника "ІКУРА". Прийнятна ціна на заморожену рибу вигідна не тільки для роздрібної торгівлі та дозволить робити оптові закупівлі для власного столу або ведення бізнесу.