ua ru

Сушена риба та ікра

в наявностіНовинка Павутинка з м'яса нерки, 500г
Ціна350 грн
  
в наявності Кіжуч, філе на шкурі вял. (ЮКОЛА), 1000г
Ціна1500 грн
  
в наявностіНовинка Соломка з філе окуня, 500г
Ціна520 грн
  
в наявностіНовинка Соломка з філе мінтаю, 500г
Ціна515 грн
  
в наявностіНовинка Ковбаски з ікри тріски сушено-підкопчені, 500г
Ціна550 грн
  
в наявності Соломка з лосося, 500г
Ціна245 грн
  
в наявності Палички з сьомги в'ялені Червоне Золото, 500г
Ціна350 грн
  
в наявностіВибор покупців Палички з ікри минтаю, 500г
Ціна470 грн
  

Сушена риба та ікра

Рибні делікатеси ідеально підходять для будь-якого столу та допоможуть урізноманітнити меню поданих страв. Такі продукти корисні для організму і засвоюються набагато краще ніж м'ясо тварин або птахів. Сушена риба та ікра займають особливе місце серед делікатесів, а їх смакові якості варті найвищих оцінок. Процес сушіння і в'ялення тільки додає аромату цим продуктам і позбавляє їх надлишків води. Ці рибні делікатеси мають чимало шанувальників і містять багато корисних речовин.

Сушена ікра та риба

Строки зберігання продуктів мають суворі обмеження, а процес сушіння дозволяє їх збільшити. Такий спосіб обробки допомагає зберегти майже всі корисні речовини та вітаміни, що містяться в рибі. При сушінні залишається незмінним білковий склад ікри, та її калорійність лише трохи втрачається. Цей делікатес не піддається складній обробці, що дозволяє повністю зберегти його природний склад. Ікру сьогодні сушать у природній оболонці (ястиці), що дозволяє зберегти всі її смакові характеристики.

Не менш смачна та корисна сушена риба. Цей продукт також може містити ікру, що тільки збільшує харчову цінність. Риба не обов'язково сушиться цілком. Сучасні технології обробки дозволяють виготовляти рибні палички чи соломку. Такі делікатеси не потребують чищення і відразу готові до вживання. Поживні властивості риби не втрачаються у процесі сушіння. Після такої обробки вміст вітамінів та мікроелементів залишається практично на колишньому рівні.

Користь сушеної ікри

Для посилення смакових відчуттів риба може не тільки висушуватись, але й піддаватися в'яленню. Після цієї обробки додається легкий аромат копчення, здатний перетворити навіть просту рибу на вишуканий делікатес. Сушена ікра і риба мають такі переваги:

  • збільшений термін зберігання та додаткове знезараження:
  • вміст корисних речовин можна порівняти зі свіжою рибою;
  • не втрачає поживності та смакових відчуттів;
  • мають вишуканий аромат і смак.

Сушена ікра внесе різноманітність у раціон харчування та допоможе зміцнити здоров'я. Такий продукт варто придбати безпосередньо від виробника, що виключить непотрібні витрати. Невисока ціна на сушену рибу дозволить купувати її оптом, не виходячи за межі бюджету. Ікра та риба корисна у будь-якому вигляді, а вишуканий смак цих продуктів сподобається кожному.