ua ru

Червона фреш-ікра

Суть ІКУРИ - саме життя

Ікура складається з легкозасвоюваного білка, полінасичених жирних кислот, вітамінів та мікроелементів. Коли йдеться про ІКУРУ, про протиборство смачного та корисного можна забути. Адже це єдина ікра без консервантів.

Без консервантів
Без консервантів
30 днів термін придатності
30 днів термін придатності
Ідеально для вагітних і дітей до 3 років
Ідеально для вагітних і дітей до 3 років
Унікальна пропозиція на ринку України
Унікальна пропозиція на ринку України



ІКУРА виробляється малою кількістю за попередніми замовленнями наших клієнтів. Можливо, Вам пощастить - буде вільна баночка з чинної партії. Якщо ні, ми зарезервуємо для Вас потрібну кількість у наступному постачанні.




Заявка на безкоштовну консультацію

Ми Вам перетелефонуємо!

Червона фреш-ікра

Що таке Ікура?

Ікура - так японці називають ікру лососевих риб. Наш продукт ми назвали «ікурою» не просто так, адже він виробляється за новітньою японською технологією шокової заморозки. Завдяки їй Ви можете ласувати напрочуд смачною і корисною ІКУРОЮ.

Як роблять ІКУРУ?

В Японії, США, Західній Європі, а тепер і в Україні застосовують принципово нову технологію — IQF (Individually Quick Freezing).
Ще під час промислу, просто на кораблях у Тихому океані, ікра миттєво заморожується. Відбувається це так: відразу ж після вилучення ястиків з ікрою з риби їх відправляють у потужні камери шокового заморожування, в яких при температурі близько -40 ° С вони обдуваються потоком повітря і миттєво замерзають. Такий спосіб заморожування дозволяє зберігати ікру без утворення значних кристалів води, а отже, із збереженням смаку та всіх корисних властивостей.

Потім ми дбайливо доставляємо ікру в Україну, на сучасний завод компанії РКП. Тут вона зберігається за умов суворого дотримання температурного режиму. І тільки коли ми отримуємо замовлення клієнта, починається чаклунство: ікру розморожують особливим способом, витягають із ястиків, промивають і солять. Після закінчення технологічного процесу ІКУРА може зберігатися всього 21 днів при температурі близько -5°С.